feedback?
Verbindt de wereld van beleggers.

Adverteren op de financiële websites van het Beleggersnetwerk

Meer bezoekers op uw website

Als adverteerder heeft u veel overeenkomsten met beleggers. U investeert uw financiële middelen in een advertentiecampagne om er uiteindelijk een zo hoog mogelijk resultaat uit te halen. De definitie van resultaat is veranderd. Het gaat erom hoeveel relevante bezoekers uw website of landingspage bereiken en niet hoe vaak uw advertentie is vertoond.

Wij snappen dit en gaan nog een stap verder. Wij kennen onze bezoekers en wij weten hoe zij enthousiast gemaakt kunnen worden voor uw product of dienst. U levert ons geen advertentie aan en betaald ons niet voor het vertonen hiervan, maar wij verzorgen de volledige promotie voor uw product of dienst binnen ons netwerk van financiële websites en leveren u relevante bezoekers op uw site of landingspage.

Is uw interesse gewekt?

Laat uw e-mailadres achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


3 redenen om te kiezen voor Beleggersnetwerk.eu

  • Binnen een korte tijd voor meer relevante bezoekers op uw website
  • Verhoging van uw conversie door onze kennis en expertise
  • Duidelijke en vooraf afgesproken resultaten én kosten


Online marketing professional?

Bent u een online marketing professional? Dan werken wij met u samen om voor uw organisatie of uw klant de doelstellingen te behalen. Wij sluiten aan op uw online marketing activiteiten en vullen deze aan. U bent onze contactpersoon naar uw organisatie of uw klant.


Meer klanten in uw webwinkel?

Veel eigenaren van webshops worstelen met de vraag hoe zij meer bezoekers kunnen trekken. Meer bezoekers is alleen is niet voldoende. Hoe zorgt u voor meer bezoekers én verhoging van de conversie? Wij helpen u met deze en andere vragen op het gebied van traffic building en conversion rates.