feedback
Verbindt de wereld van beleggers.
Oprichting onbekend
Hoofdkantoor
Status Actief
Dienstverlening  Mediabedrijf  

BNR Nieuwsradio

Profiel

Deze organisatie heeft nog geen profiel ingevoerd.

Belangrijkste kenmerken voor beleggers

Deze organisatie heeft nog geen kenmerken ingevoerd.

Recente berichten van deze organisatie

Gisteren

Vandaag in Beurswatch: aandacht voor Apple, dat goede sier maakt met miljardeninvesteringen. En we hebben het over de achtbaan van de bitcoin. Rob Jansen bespreekt het met Bob Homan van ING en Joost van Leenders van Kempen Capital Management.

8 dagen geleden

Rob Jansen ontvangt vandaag Jos Versteeg van InsingerGilissen en Richard de Jong van Van Lieshout en Partner.

15 dagen geleden

Nu in steeds meer sectoren de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt, komt in de VS én in Europa het moment steeds dichterbij dat ook de lonen omhoog gaan. Nu nog kan de schaarste in bepaalde sectoren worden opgevangen door outsourcing en een relatief flexibele arbeidsmarkt, maar op een gegeven moment zullen de lonen stijgen.

15 dagen geleden

De beurzen lijken gewoon door te gaan op de ingeslagen weg. Rob Jansen bespreekt de eerste beursweek van 2018 in BNR Beurswatch.

22 dagen geleden

Alweer de laatste beurswatch, het enige beleggingsprogramma op de Nederlandse radio, van dit jaar. We blikken terug op een bewogen beursjaar, met overnames, de verkiezing van Trump en natuurlijk de Bitcoin.

29 dagen geleden

Speculanten die meeliften op het succes van de bitcoin zijn heel wat gewend. Maar de achtbaan waar ze inzitten kende tot vandaag een sterke opwaartse trend. Niemand kan ontkennen dat de 25 procent die de munt vandaag daalde een breuk is met het verleden.

36 dagen geleden

De Bitcoin zit in een achtbaan. De cryptomunt is waanzinnig populair. Sinds een week worden er ook futures verhandeld. En maandag wordt er op een andere beurs in Chicago ook weer begonnen met de handel in futures.

36 dagen geleden

Het zat er al aan te komen: Unilever wilde van zijn margarinetak af.

43 dagen geleden

Nu de EU met de Britten een akkoord heeft gesloten, kan er echt onderhandeld worden over de toekomst van het Verenigd Koninkrijk.

50 dagen geleden

De bitcoin is in recordtijd tot ongekende hoogte gestegen. Dat werkt als een magneet op beleggers, maar de afgelopen week bewees ook dat de munt in een mum van tijd 20 procent van zijn waarde kan verliezen.

57 dagen geleden

Telecombedrijf Altice daalde deze week voor de vierde week op rij in de AEX. Wederom was het Franse bedrijf de grootste daler, al werd de schade 'beperkt' tot een daling onder de tien procent.

57 dagen geleden

Black Friday is belangrijk voor retailers. Online zochten Amerikanen het meest op de winkelketen Best Buy, WalMart stond op een tweede plek. Toch koopt meer dan tachtig procent van de Amerikanen ook iets via Amazon.
Bent u de eigenaar van deze organisatie?
U kunt de bovenstaande gegevens eenvoudig aanpassen via de redactie.

Contact opnemen

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.


Aanbevolen voor beleggers

Gerelateerde organisaties

Morningstar
Beleggersnetwerk.eu
Het Financieele Dagblad (FD)
De Financiële Telegraaf (DFT)
RTL Z
MoneyTalk.be
Duurzaam Beleggen
BNR Nieuwsradio

Nieuwsoverzicht

2 uur geleden

@dewaremerijn alleen t slot niet zo sterk. Blijft de vraag, waarom vvd niet gewoon trots de term omarmt..?

4 uur geleden

$BTC Dat was de Bitcoin-Crash. Nieuwe poging om écht te crashen medio maart volgens deze statistisch significant re… https://t.co/zBC0ru7zhk

4 uur geleden

Nobody cares about the shut down. https://t.co/YWuKsP2aRl

Meer nieuws tonen