feedback
Verbindt de wereld van beleggers.
Opgericht onbekend       Dienstverlening  Mediabedrijf  
DFT logo

De Financiële Telegraaf (DFT)

De Financiële Telegraaf (DFT) is de economische editie van het bekende dagblad. De DFT houdt beleggers dagelijks op de hoogte van het laatste beursnieuws en andere economische actualiteiten. Op regelmatige basis organiseert DFT seminars en andere interessante evenementen over beleggen.

Bezoek website

Maak kennis met DFT

Deze organisatie heeft nog geen profiel ingevoerd.

Belangrijkste kenmerken voor beleggers

Deze organisatie heeft nog geen kenmerken ingevoerd.

Recente berichten van deze organisatie

11 minuten geleden

Was het vroegere adagium ‘de fiets en anders niets’, vandaag de dag heeft Rob Kleinsman (55) zijn focus op het zakelijk leven. Zijn contacten in het wielerwereldje komen hem daarbij goed van pas.

17 minuten geleden

Het online kopen van kerstcadeautjes wordt volgend jaar iets gemakkelijker. Websites in andere EU-landen mogen vanaf dat moment geen consumenten meer weigeren, doorsturen naar een andere site of een creditcard uit een ander land van ze eisen.

52 minuten geleden

Dik Wessels is vanmorgen overleden. De grote man van bouwbedrijf VolkerWessels is 71 jaar geworden.

Ongeveer 1 uur geleden

De jaarlijkse kostenbesparingen van 90 miljoen tot 100 miljoen euro waar Randstad vanaf 2019 op mikt zijn ,,welkom nieuws''. Dat stelde KBC Securities in een reactie op de strategische update van het uitzendconcern.

Ongeveer 1 uur geleden

De financiële doelstellingen die Arcadis heeft gesteld voor de komende jaren, lijken aan de behoudende kant. Dat schrijven analisten van KBC Securities in een commentaar.

Ongeveer 1 uur geleden

De prijzen van koopwoningen zijn sinds begin 2002 niet meer zo hard opgelopen als in oktober. Gemiddeld werd voor een bestaand koophuis 8,2 procent meer betaald dan een jaar eerder

Ongeveer 1 uur geleden

De prijzen van koopwoningen zijn sinds begin 2002 niet meer zo hard opgelopen als in oktober. Gemiddeld werd voor een bestaand koophuis 8,2 procent meer betaald dan een jaar eerder

Ongeveer 1 uur geleden

Luchtvaartmaatschappij easyJet verwacht de komende tijd zeer goede zaken te doen, mede dankzij de ondergang van concurrenten als Air Berlin en Monarch Airlines. Doordat die zijn weggevallen, kunnen andere aanbieders komende winter waarschijnlijk meer vragen voor hun tickets.

2 uur geleden

Geert Schaaij heeft zijn belang in Verenigde Nederlandse Compagnie (VNC) verder verkleind. Dat bleek uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

2 uur geleden

De Amsterdamse aandelenbeurs begint dinsdag naar verwachting iets hoger aan de handelsdag. Ook de andere Europese beurzen zullen waarschijnlijk met winsten openen. Beleggers kijken onder meer uit naar een toespraak van scheidend Fed-voorzitter Janet Yellen in New York.

2 uur geleden

Gewoonlijk ben ik niet zo van het activisme, maar nu even wel. Eind vorige week heb ik een brief aan premier Mark Rutte gestuurd. De aanleiding? Een facebookbericht van hem, dat hij plaatste op de Dag van de Ondernemer. Want, dat was het afgelopen vrijdag.

3 uur geleden

Na de forse opwaartse beweging is het niet meer dan logisch dat er even gas teruggenomen wordt. Het is koren op de molen van de veel lieden die maar roepen dat er een correctie komt. Toch sorteren ze wel resultaat, want veel beleggers zijn en blijven mede daardoor onzeker. Doordat al die ‘goeroes’ erop blijven hameren dat koersen toch echt moeten dalen, wordt het namelijk steeds meer voor waar aangenomen dat die correctie er echt moet komen. En, als die (nog) niet komt, vraagt men

3 uur geleden

Het in Amsterdam genoteerde kunstmestbedrijf OCI heeft in het derde kwartaal de omzet zien groeien ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. OCI profiteerde daarbij van een recordverkoop van kunstmest.

3 uur geleden

Een grote groep klanten van ABN Amro heeft dit jaar bij vergissing hetzelfde rekeningnummer van iemand bij een andere bank gekregen.

3 uur geleden

De aandelenbeurs in Japan is dinsdag met winst gesloten na de verliesbeurt een dag eerder. Ook elders in het Verre Oosten gingen de belangrijkste beursgraadmeters omhoog in navolging van de hogere slotstanden op Wall Street.

3 uur geleden

Randstad verhuist tientallen van de 206 fysieke vestigingen op A-lokaties en drukke winkelstraten vanaf volgend jaar naar bedrijventerreinen. Dat meldde het Financieele Dagblad dinsdag, op basis van uitspraken van algemeen directeur Reiant Mulder van de Nederlandse tak van de uitzendgigant.

4 uur geleden

Speciaalchemieconcern DSM gaat zich, na het recyclebare tapijt, richten op de recyclematras. Dat meldde het Financieele Dagblad dinsdag. Het bedrijf heeft een overeenkomst gesloten met matrassenfabrikant Auping.

12 uur geleden

De voorgenomen miljardenovername van mediabedrijf Time Warner door telecomgigant AT&T stuit op bezwaren bij het het Amerikaanse openbaar ministerie. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

13 uur geleden

Voedingsmiddelengigant Nestlé onderzoekt de mogelijkheden om Hain Capital over te nemen. De waarde van de maker van biologische en vegetarische voeding wordt geschat op 4,1 miljard dollar, zo meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

14 uur geleden

Voorzitter Janet Yellen van de Federal Reserve blijft niet aan in een andere functie zodra haar opvolger Jerome Powell aan de slag gaat. Dat liet ze weten in een brief aan president Donald Trump, zo meldt de Fed.

14 uur geleden

De transportsector is in het derde kwartaal harder gegroeid dan verwacht. De aanhoudende groei zorgt er wel voor dat het personeelstekort in de sector problematische vormen begint aan te nemen, zo blijkt uit de conjunctuurbarometer van branchevereniging

14 uur geleden

„Nú is het moment om de muntunie uit te bouwen, betoogt François Villeroy de Galhau. De baas van de Franse centrale bank pleit voor een minister, een parlement en een eigen budget voor de eurozone. De Nederlandse argwaan richting de Fransen is echt niet nodig, stelt hij. „Frankrijk is vandaag een betrouwbare economische partner voor Nederland.”

15 uur geleden

De aandelenbeurzen in New York stonden maandag halverwege de handel op winst. Beleggers in New York leken aan het begin van de verkorte handelsweek onzekerheid over de Duitse politiek, waar de onderhandelingen over een nieuwe regeringscoalitie zijn mislukt, van zich af te schudden. Daarop ging de aandacht weer uit naar ontwikkelingen rond de Amerikaanse belastinghervormingen.

15 uur geleden

Haast te bizar voor woorden maar Amsterdam heeft nu een winkel waar het maar om één ding draait: de avocado.

15 uur geleden

Verfbedrijf PPG Industries mag vanaf eind volgende week weer een poging doen branchegenoot AkzoNobel in te lijven, maar de kans op een nieuw bod is vrijwel 0 procent. Dat concludeert analist Kevin McCarthy van Vertical Research Partners na gesprekken met het management van PPG.
Bent u de eigenaar van deze organisatie?
U kunt de bovenstaande gegevens eenvoudig aanpassen via de redactie.

Contact opnemen