feedback?
Verbindt de wereld van beleggers.
Opgericht onbekend       Dienstverlening  Mediabedrijf  
DFT logo

De Financiële Telegraaf (DFT)

De Financiële Telegraaf (DFT) is de economische editie van het bekende dagblad. De DFT houdt beleggers dagelijks op de hoogte van het laatste beursnieuws en andere economische actualiteiten. Op regelmatige basis organiseert DFT seminars en andere interessante evenementen over beleggen.

Bezoek website

13 minuten geleden

Het Amerikaanse olie- en gasconcern ExxonMobil heeft in het tweede kwartaal de winst verdubbeld, geholpen door de aantrekkende olieprijzen, kostenbesparingen en hogere raffinagemarges. 

15 minuten geleden

Goudmijnbedrijf Acacia wacht een schadeclaim van $190 miljard in Tanzania.

31 minuten geleden

De inflatie in Duitsland is in juli opgelopen tot 1,7 procent op jaarbasis. Dat meldde het Duitse federale statistiekbureau vrijdag op basis van gegevens uit zes deelstaten.

54 minuten geleden

De Amerikaanse farmaceut Merck heeft zijn omzetverwachting voor het jaar verhoogd. De onderneming deed in het voorbije tweede kwartaal vooral goede zaken met haar kankermedicijn Keytruda en verwacht het momentum vast te houden.

Ongeveer 1 uur geleden

Een tent, vouwwagen of vakantiehuisje is niet meer goed genoeg voor veel hedendaagse vakantiegangers. Zij zoeken liever het comfort van een hotel, particuliere woning of bed & breakfast.

Ongeveer 1 uur geleden

Philips Lighting heeft zijn aandeleninkoopprogramma van 1,05 miljoen aandelen en de intrekking van 3,5 miljoen eigen aandelen afgerond.

Ongeveer 1 uur geleden

Een eerlijke vinder heeft in Berlijn ongeveer een kilo goud en 3500 euro cash bij de politie afgeleverd die hij onder een boom in de Duitse hoofdstad had aangetroffen.

2 uur geleden

Het gaat deze zomer goed met de verkoop van boeken. In de week van 17 juli tot en met 23 juli was de omzet 16,3 procent hoger dan vorig jaar in diezelfde week.

2 uur geleden

Het gaat deze zomer goed met de verkoop van boeken. In de week van 17 juli tot en met 23 juli was de omzet 16,3 procent hoger dan vorig jaar in diezelfde week.

2 uur geleden

Koninklijke Olie was de eerste zeventig jaar van zijn bestaan een Downstream-bedrijf met een kleine Upstream-tak.

2 uur geleden

KLM-topman Pieter Elbers reageert bij DFT TV op de samenwerking met het Britse Virgin Atlantic.

3 uur geleden

De grote netbeheerder Alliander zit nog met ruim 150 vacatures voor technici die amper te vullen zijn. Door de aantrekkende economie wordt weer volop gebouwd en daarom zijn er ook meer verzoeken voor aansluitingen op het elektriciteitsnet. Alliander komt eigenlijk specialistische technici tekort om aan die vraag te voldoen.

3 uur geleden

Arcadis is uitgekozen als projectmanager voor de bouw van de nieuwe terminal en pier op Schiphol. De klus moet het advies- en ingenieursbureau 20 miljoen euro opleveren.

3 uur geleden

Het vertrouwen in de economie van de eurozone is in juli vrijwel stabiel gebleven ten opzichte van de voorgaande maand. Dat meldde de Europese Commissie vrijdag.

3 uur geleden

De prognoses bij de kwartaalresultaten geven vertrouwen voor het beursklimaat, meent de meerderheid van de deelnemers aan de DFT-peiling.

3 uur geleden

Bij Telegraaf Media Groep (TMG) blijft een structureel krimpende printbusiness over, na de verkoop van puzzeldochter Keesing en zonder de resultaten van het radiopartnership met Talpa. Daarom raadt KBC Securities beleggers aan in te gaan op het overnamebod op TMG dat er nog ligt.

4 uur geleden

Air France-KLM presteerde afgelopen halfjaar beter dan verwacht. De deals die zijn aangekondigd voor het uitbreiden van de samenwerking met partners betekenen echter geen goed nieuws voor beleggers, zo stellen analisten van ING.

4 uur geleden

De cijfers van Euronext vrijdag waren boven verwachting. Een deel van de eventuele winst op de beurs is echter al ingeprijsd, omdat het aandeel al omhoog ging nadat de analistenconcensus bekend werd, zo concludeert Rosine van Velzen van ING.

4 uur geleden

De kloof tussen KLM en Air France is duidelijk zichtbaar in de kwartaalcijfers, meldt DFT-verslaggever Yteke de Jong vanuit Parijs.

4 uur geleden

Minister-president Nawaz Sharif van Pakistan is vrijdag door de Hoge Raad uit zijn ambt gezet. De politicus werd in verband gebracht met corruptie en witwasserij.

5 uur geleden

Telecom- en kabelconcern Altice heeft in het tweede kwartaal solide resultaten geboekt. Volgens Citi deed het bedrijf wat het moest doen, met mobiele omzetgroei in Frankrijk en vooruitgang in de VS.

5 uur geleden

Het Damrak is vrijdag lager van start gegaan. Bijna alle hoofdfondsen staan in het rood. Wolters Kluwer en Air France- KLM worden beloond voor hun kwartaalcijfers.

5 uur geleden

Sogeti gaat netbeheerder Enexis naar de cloud brengen. Dat heeft de IT-dienstverlener vrijdagochtend bekend gemaakt. Met de deal is een bedrag van €50 miljoen gemoeid.

5 uur geleden

Het belang van luchtvaartmaatschappij KLM wordt kleiner door het krachtenveld dat nu ontstaat door de wederzijdse investeringen van Air France KLM, Delta, China Eastern en Virgin Atlantic in elkaar.

6 uur geleden

De effectenbeurs in Amsterdam begint vrijdag waarschijnlijk met verlies. Elders in Europa lijken de beurzen ook lager te gaan openen. De markt krijgt opnieuw een flinke hoeveelheid bedrijfsresultaten te verwerken. Op het Damrak kwamen onder andere Altice, Galapagos, Air France-KLM, TMG, Euronext en Flow Traders met cijfers.


Advertenties