feedback
Verbindt de wereld van beleggers.
Oprichting onbekend
Hoofdkantoor
Status Actief
Dienstverlening  Mediabedrijf  

De Financiële Telegraaf (DFT)

De Financiële Telegraaf (DFT) is de economische editie van het bekende dagblad. De DFT houdt beleggers dagelijks op de hoogte van het laatste beursnieuws en andere economische actualiteiten. Op regelmatige basis organiseert DFT seminars en andere interessante evenementen over beleggen.

Bezoek website

Profiel

Deze organisatie heeft nog geen profiel ingevoerd.

Belangrijkste kenmerken voor beleggers

Deze organisatie heeft nog geen kenmerken ingevoerd.

Recente berichten van deze organisatie

21 minuten geleden

Aat van Herk heeft zijn belang in Wereldhave vergroot. Dat bleek uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

40 minuten geleden

Te lang wachten op de beoordeling van een bijstandsuitkering kan voor acute financiële problemen zorgen. Gelukkig is er recht op een voorschot.

Ongeveer 1 uur geleden

Zeer rijke Nederlanders weten hun belastingafdracht aanzienlijk te drukken door allerlei privékosten als 'bedrijfskosten' op te voeren en die dan van de belasting af te trekken. Of kosten als zakelijk of privé worden beoordeeld, hangt af van de coulance van individuele belastingambtenaren. De Belastingdienst bekijkt nu of er geen uniforme, strengere richtlijnen moeten komen.

13 uur geleden

Het Chinese autobedrijf Zhejiang Geely is de grootste aandeelhouder geworden van het Duitse Daimler, het moederconcern van Mercedes-Benz. Geely, moeder van automerk Volvo, bezit bijna 10 procent van Daimler, zo werd vrijdag bekend.

13 uur geleden

Na twee mislukte pogingen lijkt het erop dat het nieuwe Feyenoord-stadion er toch gaat komen. Vooral omdat Goldman Sachs en ING zich aan de financiering hebben verbonden.

13 uur geleden

Er is een oplossing voor de duizenden gepensioneerde Nederbelgen voor wie dubbele belasting dreigde. De Belgische fiscus bindt in om grote problemen te voorkomen.

14 uur geleden

Staatssecretaris Menno Snel pakt de brievenbusfirma’s aan. U2 en The Rolling Stones kunnen straks hun winsten niet meer via Nederland wegsluizen.

14 uur geleden

In Groot-Brittannië neemt de twijfel of de Brexit wel een goed idee is steeds verder toe. Europese politici laten in ieder geval geen kans onbenut om te vertellen dat het geen enkel probleem is als het land zich alsnog bedenkt.

15 uur geleden

Genieten van het winterse weer is een stuk eenvoudiger wanneer het thuis aangenaam warm is. Met een aantal eenvoudige maatregelen bescherm je je huis tegen de kou en voorkom je onnodige schade.

15 uur geleden

De Rabobank zou weer flink wat filialen gaan sluiten. Wij gingen kijken in het Brabantse Nuland met de vraag: Hoe te leven zonder bankfiliaal?

16 uur geleden

De in Den Haag gevestigde bank NIBC gaat volgende week aankondigen een gang naar de beurs in Amsterdam te maken. Dat meldden ingewijden bij de bank aan persbureau Reuters. Het was al langer bekend dat NIBC de mogelijkheden van een beursgang onderzocht.

16 uur geleden

Airbnb gaat zich meer richten op exclusieve en peperdure accommodaties en reizen. Het bedrijf ziet heel veel kansen op deze markt

16 uur geleden

Een felle strijd over de Europese begroting. DFT-verslaggever Martin Visser legt uit hoe het spel om de Europese centen werkt.

16 uur geleden

Zakenbank NIBC wil naar de beurs in Amsterdam. De bank heeft een keuze voor Euronext gemaakt.

16 uur geleden

De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met winst aan de laatste sessie van de week begonnen. Beleggers verwerkten onder meer een pluk bedrijfsresultaten. Verder wordt in verschillende toespraken van Fed-bestuurders gespeurd naar aanwijzingen over aanstaande rentestappen.

17 uur geleden

Verzekeraar Univé geeft een ’code rood’-waarschuwing af voor huiseigenaren met een rieten dak. Zij kunnen beter geen houtkachels of haarden gebruiken in deze koude dagen.

17 uur geleden

De politie heeft afgelopen week twee mannen aangehouden op verdenking van chantage van telecomprovider KPN. Het gaat om twee mannen uit Slowakije (25 en 32 jaar).

19 uur geleden

Door de verwachte vrieskou in Europa lopen de gasprijzen voor energiebedrijven flink op. Op de Britse handelsmarkt ging de prijs vrijdag met wel 19 procent omhoog, waardoor voor gas nu zo'n 44 procent meer neergeteld wordt dan aan het begin van de week. Het gaat om de sterkste stijging sinds oktober 2008.

19 uur geleden

De wereldhandel heeft een ,,opvallend goed" jaar beleefd. Dat meldde het Centraal Planbureau (CPB) op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor. Op jaarbasis werd een groei van het wereldhandelsvolume van 4,5 procent gemeten in 2017.

19 uur geleden

Het Amerikaanse levensmiddelenconcern General Mills trekt de portemonnee voor Blue Buffalo. Het bedrijf betaalt 8 miljard dollar (6,5 miljard euro) voor de maker van biologische dierenvoeding.

20 uur geleden

Nederlandse bedrijven betaalden in 2017 hun facturen iets sneller dan een jaar eerder. In de tweede helft van het jaar kwam daar wel de klad in.

20 uur geleden

Het was geen kwestie of, maar wannéér er een beerput rond Anbang open zou gaan. Al jaren werd er onderzoek gedaan naar de schimmige financiële handel en wandel van de Chinese verzekeringsreus, eigenaar van het Nederlandse Vivat, en nu heeft Peking keihard ingegrepen door de controle in het bedrijf over te nemen. Topman Wu Xiaohui wordt vervolgd voor fraude.

20 uur geleden

Het Nederlandse bedrijfsleven is vorig jaar weer wat sneller geworden met het betalen van facturen. Volgens een peiling van zakelijke informatieleverancier Graydon waren rekeningen gemiddeld na 40,5 dagen voldaan. Dat is een halve dag sneller dan in 2016.

21 uur geleden

Oprichter Evan Spiegel van foto-app Snapchat is met een totaal beloningspakket van $638 miljoen, omgerekend €518 miljoen.

21 uur geleden

De inflatie in de eurozone is in januari gedaald naar 1,3 procent op jaarbasis, van 1,4 procent in december. Dat meldde het Europees statistiekbureau Eurostat op basis van definitieve cijfers. Het cijfer kwam overeen met de eerder gemelde raming.
Bent u de eigenaar van deze organisatie?
U kunt de bovenstaande gegevens eenvoudig aanpassen via de redactie.

Contact opnemen

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.


Aanbevolen voor beleggers

Gerelateerde organisaties

Morningstar
BNR Nieuwsradio
De Financiële Telegraaf (DFT)
Het Financieele Dagblad (FD)
RTL Z
Duurzaam Beleggen
MoneyTalk.be
Beleggersnetwerk.eu

Nieuwsoverzicht

11 minuten geleden

RT @traderWillem: @kees120954 @edkloosterhuis En gister waren ze nog zwak en zouden de aex wel even omlaag trekken. 😄👍

12 minuten geleden

RT @joengeer66: @kees120954 Gisteren Altice gekocht op de uurs goed misschien volgende week dag chart doorbraak!!

13 minuten geleden

Verkeerde inschattingen, verbroken verkiezingsbeloftes en slecht crisismanagement, kan de #VVD vrije val voorkomen?… https://t.co/hcyhHwvZxi

Meer nieuws tonen